True Vita Kvinder - Vitamin og mineraltilskud

true vita™ til mænd er et unikt vitamin og mineral kosttilskud. Produktet er sammensat af en førende ekspert i, hvordan næringsstofferne fordeles og samtidig optages bedst muligt i kroppen. true vita™ til mænd indeholder en bred vifte af næringsstoffer fra naturlige kilder, - sammensat på en måde, så de arbejder i synergi. Produktet er styrket med den unikke Vita-PORTIN™ teknologi.

Hvorfor er true vita™ så unik?
Hvad der gør true vita™ så unik, er sammensætningen og doseringen af de mange næringsstoffer, samt tilførslen af Vita-PORTIN. Vita-PORTIN gør det muligt at sammensætte et produkt med den helt rigtige fysiologiske dosis af de aktive ingredienser. Vita-PORTIN øger optagelsen og fordelingen af næringsstoffer i hele kroppen. Effekten handler ikke kun om dosis, men mere om at lette kroppens optagelse af de aktive stoffer i produktet.

Vita-PORTIN er baseret på mælkeproteinet Lactoferrin. Lactoferrin har mange funktioner i kroppen og er en bestanddel i alle kropsvæsker. Lactoferrin binder sig til specifikke receptorer i kroppen, hvilket gør det muligt at lave en målrettet levering og optagelse af udvalgte næringsstoffer.

Tag vare på dig selv – hver dag
true vita™ indeholder vitaminer, mineraler og planteekstrakter, og kan kombineres med alle Truenordics andre produkter. Da mænd og kvinders fysiologi er meget forskellig, har de netop brug for forskellige mængder af næringsstoffer, hvilket er årsagen til, at vi har designet produktet til henholdsvis mænd og kvinder. Produktet indeholder foruden førnævnte aktive stoffer som Q10, Curcumin fra gurkemeje samt Astaxanthin fra alger.

Vær god ved dig selv og start dagen med 2 kapsler true vita™ til mænd.

Køb True Vita her

(Første gang du handler på siden, bedes du om et partner id, indtast her mit id nummer, som er 17002277. Hilsen Ann-Britt)

Læs mere om True Vita her