True Core - for hjertets sundhed

Hvad gør true core™ specielt for dig. Foruden et imponerende indhold af aktive ingredienser, er det et patenteret system, der styrker leveringen og optagelsen af specifikke næringsstoffer. Lactoferrin er et mælkeprotein fra komælk, og netop dette unikke protein har mange funktioner i kroppen. I vores krop har vi receptorer, som står for distributionen af næringsstoffer. Lactoferrin binder sig til udvalgte receptorer, og på den måde kan man lave en målrettet levering af specifikke næringsstoffer.

true core™ – helse for hjertet - og meget mere.

true core™ indeholder essentielle vitaminer, mineraler, fedtsyrer og planteekstrakter. Vitamin B1 og EPA/DHA fra krill olie er med til at skabe en normal hjertefunktion. For at understøtte normal metabolisme af disse næringsstoffer, indeholder produktet desuden Zink og Vitamin C. Vitamin C kan - foruden en lange række andre helsefordele - bidrage til produktionen af collagen, samt bidrage til en normal funktion af blodårer. Samtidig er det vigtigt at beskytte kroppens celler mod oxidativt stress, hvilket sikres via tilførslen af Vitamin C, zink, kobber og mangan.

Den komplekse formel for indholdet i true core omfatter desuden eksklusive ingredienser som Astaxantin fra alger, resveratrol fra druer, L-cysteine samt S.O.D. fra et unikt ekstrakt fra melon.

Vælg det bedste for dig og indtag true core hver dag, - gerne i kombination med true vita™ til kvinder/true vita™ til mænd og true omega™.

Køb True Core her

(Første gang du handler på siden, bedes du om et partner id, indtast her mit id nummer, som er 17002277. Hilsen Ann-Britt)

Læs mere om True Core her