Skylar Hydrup

Skylar Hydrup er en 3 årig hingst fra stutteri Hydrup nær ved Klokkerholm. Skylar Hydrup er en hest, som tegner lovende på løbsbanerne. Han har en let springagtig bevægelse i sin trav, og har sind til gerne at ville fremad.

På et tidspunkt i starten af hans karriere viste det sig, at der var noget, der forhindrede ham i at ”folde sig helt ud”. Det viste sig ved, at han havde svært ved at suge på biddet, og når han løb på banen reagerede han til tider ved at bevæge hoved og hals i cirkelbevægelse. Det resulterede i, at han tabte balancen i traven og slog i galop. Det var tydeligt, at der var et eller andet, som blokerede ham i at udføre sin ellers så lette og taktfaste travbevægelse.

Skylar Hydrup kom i gang med at blive healet. Det foregik hjemme i hans eget staldmiljø. Først var han lidt skeptisk, da han mærkede, at energien i kroppen begyndte at bevæge sig. Men han accepterede lynhurtig, det der foregik og var med på behandlingen. Det viste sig ved at han gabte, strakte sig, lavede smaske og tyggebevægelser og stod dernæst helt roligt og var fuldt ud koncentreret om healingsprocessen.

Efter den første healingsseance deltog Skylar Hydrup i et løb, som han gennemførte og vandt i ubesværet stil.

Han fik tre healingsseancer i alt og ejer Ole Madsen udtaler: ”Han løber som en drøm nu. Han arbejder godt på biddet og slår ikke på noget tidspunkt med hovedet nu”