Healing

Krop og sjæl hænger sammen i en helhed og påvirker gensidigt hinanden. Man har en fysisk krop, der kan ses og mærkes, men der er også en tilsvarende krop, der består af energier som flyder i baner. Er der blokeringer i energibanerne, påvirkes både helbred og trivsel negativt.

Blokeringer i energikroppen kan manifestere sig til smerter i den fysiske krop.

Eksempel: Ubevidst synes jeg at jeg er dårlig til mit arbejde, så jeg arbejder hele tiden for at kompensere for mine egne evner. Denne psykiske tilstand kan resultere i fysiske symptomer som eksempelvis spændingshovedpine.

Ved hjælp af evnen til at se energierne kan blokeringerne findes og fjernes ved energioverførsel gennem hænderne. På den måde kan årsagen til problemet findes og løses.

Healing afhjælper smerter i kroppen som blokerer en for energi. Smerter kan være en årsag, men det kan også være psykisk. Derfor er personlig udvikling også en del af healing; at hjælpe folk til at få livsglæden tilbage.

Jeg har taget en 2-årig healinguddannelse (advanced healing), et halvt års opfølgende efteruddannelse indenfor healing.

Disse uddannelser, samt min sygeplejeuddannelse, indebærer psykologi og psykologiske redskaber.

De psykologiske redskaber kan bestå af visualiseringer eller skriveøvelser, som kan bruges til at afhjælpe eksempelvis stress og gamle handlemønstre.

Healing priser ligger på 650,- per time.