Hudcreme Renu28

Påvirkninger udefra og aldringsprocessen kan have en negativ indvirkning på vores huds strålende og sunde udseende. Derfor har ASEA nu udviklet RENU 28, som er den første hudgel i verden med højtkoncentrerede redox-signalmolekyler.

Din hud forbliver strålende og sund, fordi den nedbryder døde celler og erstatter dem med nye. Denne fornyelsesproces finder normalt sted i løbet af 28 dage, men på grund af hudens aldring og miljøpåvirkninger bliver processen stadigt langsommere. RENU 28 er udviklet for at støtte denne fornyelsesproces.

Resultatet er en strålende og glat hud, der ser yngre ud.

Brug RENU 28 til den daglige hudpleje eller efter behov på alle ønskede dele af huden.

 

Forskningen bag

DERMATEST, som er en af verdens førende forskningsinstituter inden for dermatologi, har givet RENU 28 sit eftertragtede 5-stjernet ”klinisk testet”-stempel.*

Som led i kliniske studier anvendte 20 kvinder RENU 28 i 28 dage. Ud over dermatologiske standardtests blev der udført digitale scanninger af individuelle kendetegn som rynker og hudens tekstur. Resultaterne var slående.

En reduktion af rynkedybden ved øjnene på 21% i gennemsnit efter mindre end én måneds anvendelse af RENU 28. Hudanalyser viste en samlet forbedring af rynkerne på 23 % og en forbedring af hudens struktur i ansigtet på 22 %.

I løbet af studiet blev deltagernes hud i gennemsnit 23% glattere og 20% mere elastisk, og hudens fugtighedsindhold steg med 11% i gennemsnit.

Køb produktet her

Læs mere om produktet her