Hudcreme Renu28

GfxPåvirkninger udefra og aldringsprocessen kan have en negativ indvirkning på vores huds strålende og sunde udseende. Derfor har ASEA nu udviklet RENU 28, som er den første hudgel i verden med højtkoncentrerede redox-signalmolekyler.

Din hud forbliver strålende og sund, fordi den nedbryder døde celler og erstaer dem med nye. Denne fornyelsesproces finder normalt sted i løbet af 28 dage, men på grund af hudens aldring og miljøpåvirkninger bliver processen stadigt langsommere. RENU 28 er udviklet for at støe denne fornyelsesproces.

Resultatet er en strålende og glat hud, der ser yngre ud.

Brug RENU 28 til den daglige hudpleje eller e‚er behov på alle ønskede dele af huden.

Forskningen bag

DERMATEST, som er en af verdens førende forskningsinstituer inden for dermatologi, har givet RENU 28 sit e‚ertragtede 5-stjernede ”klinisk testet”-stempel.*

Som led i kliniske studier anvendte 20 kvinder RENU 28 i 28 dage. Ud over dermatologiske standardtests blev der udført digitale scanninger af individuelle kendetegn som rynker og hudens tekstur. Resultaterne var slående.

 

For

FØR

Efter

EFTER

 

Fotos a us d er 28-tägigen k linischen Studie von Dermatest.
* B estellter Test, durchgeführt vo n der Dermatest® GmbH, 04.2014

 

Graf1

En reduktion a f r ynkedybden ved ø jnene p å 2 1 % i g ennemsnit e‚er m indre end én måneds anvendelse a f RENU 28. Hudanalyser viste en samlet forbedring af rynkerne på 23 % og en forbedring af hudens struktur i ansigtet på 22 %.

 

Graf2

I løbet af studiet blev deltagernes hud i gennemsnit 23 % glattere og 20 % mere elastisk, og hudens fugtighedsindhold steg med 11 % i gennemsnit.

 

SE VIDEO OM RENU 28

Kontakt

Purup Helse v/Ann-Britt Purup
Tylstrupvej 60
9320 Hjallerup

Tlf.: 40 27 79 57

abp@puruphelse.dk

 

Renu

For køb og yderligere information klik HER